18 Ocak 2010 Pazartesi

dantel örgü modeli


çiçek desenli dantel örgü örnekleri


balık desenli dantel örnekleri


şal örnekleri


havlu kenarı


şal modelleri


yelek örnekleri


bayan şal örnekleri


havlu kenarı modelleri


havlu kenarı örnekleri


havlu kenarları


dantel havlu kenarı


örgü şal modeli




güzel şal örnekleri


iğne oyası


El Dekoru Küllükler















Daha fazla model ve fiyatlar için burdan bakabilirsiniz...Tık...

kenar dantel örneği


Düğün Elbisesi Seçiminde Dikkat

- Düğün elbisesi seçiminde nelere dikkat etmem gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz? Örneğin düğüne giderken, illa ki uzun elbise giyilir diye bir kural var mı?

- Eğer formal bir düğün davetiyle herkesin uzun giyeceğini hesaba katarak, siz de uzun bir elbise giymelisiniz. Bunun yanı sıra kokteyl şeklinde bir düğüne gidecekseniz, uzun abartılı bir kıyafetle gitmeniz çok anlamsız olacaktır. Kumaş olarak ipek, organze, brokar gibi çeşitler, her yaz düğününe rahatlıkla giyebileceğiniz alternatiflerdir. Ayrıca üzerinde durmanız gereken bir diğer nokta, vücut tipinizi bilerek seçim yapmanız gerektiği. Örneğin çok sade bir elbise giyseniz bile vücudunuzda beğendiğiniz bir yeri öne çıkararak seksi olabilirsiniz. Örneğin göğüslerinize güveniyorsanız, abartılı olmayan bir göğüs dekoltesini tercih edebilirsiniz. Ya da sırtınızı öne çıkartmak için sade bir elbisede sırt dekoltesi çok alımlı olacaktır. Ama dekoltenin sınırını kaçırmamak gerektiğini sakın unutmayın. Diğer bir konu da seçeceğiniz elbisenin rengi. Saçınızın ve teninizin rengiyle uyum sağlayacak bir renk seçmenizde fayda var.
alıntı..

örgü örnek


Böyle Paketlere Ne Dersiniz?





Bu paketlere tek kelime ile bayıldım, içi boş da olsa böyle bir kutuyu kim geri çevirebilir ki? Nikah şekeri olur mu olur tabiii.Kaynak


Parti Hazırlıkları İçin Malzemeler










Bize sitelerini tanıtım amacıyla ulaşan Hülya hanım tasarladıkları kartları süsleri/ pasta ve kurabiyeleri siteleri üzerinden satışa sunuyor. Sizde siteyi inceleyip parti hazırlıklarınıza alternatif seçenekler bulabilirsiniz.

Yatak Örtüleri











alıntı tık...

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks Design