12 Aralık 2009 Cumartesi

2010 Yeni koleksiyon Gelinlik modelleri, 2010 gelinlik resimleri

2010 Yeni koleksiyon Gelinlik modelleri, 2010 gelinlik resimleri

Yeni koleksiyonunda bulunan, kadınların özgür ruhunu hissettirecek, rahat ve bunun yanında şıklığın tüm asaletini yansıtacak birbirinden çarpıcı modeller Kasım ayından itibaren butiklerde yer almaya başlayacak.
Farklı ve yalın çizgilerden oluşan yeni kreasyon sade bir gelinlikle de şık olunabileceğini gösterecek. Dantellerin ve kumaşların farklı kullanımları, yakalardaki hareketler, yeni formlar, kristal taşlar ile incili işlemelerin sıkça kullanımı ile koleksiyon, elbise formları ile dikkat çekiyor.

Akay aksesuarları da yeni koleksiyonları ile hayli dikkat çekici. Her gelinlik için özel olarak tasarlanmış baş ve duvak seçenekleri, keseler gelinlik ile bütünlük içerisinde.








Hayatınızın en önemli gününde, kusursuz bir gecede peri masallarından çıkmışçasına bir ihtişam sergileyebileceğiniz Akay Gelinlik 2009 Koleksiyonu %50 indirimle sizleri bekliyor. Sektörün lideri olan Akay Gelinlik, %50 indirim kampanyası ile gelinlerin en özel günü için çok çarpıcı bir armağan sunuyor.

Kişiye özel dikimi ile yıllardır hizmet veren Akay, 60 parçadan oluşan 2009 koleksiyonuna %50 indirimle sahip olabilmeleri için tüm gelin adaylarını mağazalarına davet ediyor.

AKAY gecenizin kusursuzluğu için her şeyi düşündü. Akay kusursuz olmak isteyen gelin adaylarına inanılmaz bir fırsat sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak ve ayrıntılı bilgi almak için size en yakın Akay mağazalarına uğrayabilirsiniz.

0 yorum:

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks Design