25 Aralık 2009 Cuma

elinizden gelenler 5

eğer site okuyucusu arkadaşlardan gmail isteyen olursa bendeki davetiyelerden gönderebilirim. istemek için bir yorum bırakmanız yeterli. ayrıca birkaç haftadır sizlerle paylaşmak istediğim "zehirli maddeler kullanmadan evde temizlik" adlı bir yazı var. ben çok beğendim, sizlere de tavsiye ederim. en azından çocuklarımıza daha temiz bir yaşam bırakmak adına. son olarak sizlerden bir ricam olacak. yorumlarımızı ilgili başlığın altına yazarsak, hem konuyu dağıtmamış oluruz, hem de o başlıkla ilgili yorum okuyan arkadaşlar da ilgisiz şeyler okumamış olur. blogger'ın yorum sisteminden dolayı yazdığınız yorumlar hemen gözükmüyor olabilir. bu yüzden bir yorumu bir kere göndermeniz yeterli olacaktır.

güllü örtü
serra hanım'ın 2. grup dantellerini bugün ekledim. birde makramesi var. onu sonra ekleyeceğim.

güllü örtü: bu takımı yeni eve taşınan teyzeme yapıp göndermiştim, ayrı ülkelerde oturuyoruz da. göndermeden scannerda taramıştım saklamak için. ortadan başlanarak motif takibediliyor. çok kolay yapılan bir model.

melekli yastık
melekli yastık: şablonu takibederek örün. arkasını ve kirpiklerini yastığı kullanacağım zaman yapmayı düşünüyorum. fotoğraftan başka modeli de gönderiyorum, yapmak isteyen arkadaşlar olursa kolay olsun diye.

yastık şablon
serra hanım şablonu buradan almış. ellerinize sağlık!

0 yorum:

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks Design