25 Aralık 2009 Cuma

pembe rüya

pembe rüya bileklik
kopmuş, dağılmış boncuklarınız varsa işte size değerlendirmek için güzel bir fırsat. elinizde kalan birbiriyle uyumlu boncukları çivilere geçirip kalın zincire tutturun. birde boncukların arasına minik boncuklar ve metal aksesuarlar da eklerseniz, oldukça hareketli bir bileklik sahibi olabilirsiniz.ille de aynı tonlarda boncuk kullanmanız şart değil, zıt renklerle de çok şık bir uyum sağlayabilirsiniz.
not: bugün siteye "ellerinize sağlık" adında yeni bir bölüm ekledim. siteden örneğini alıpta yaptığınız elişlerinizi bu bölümde sergileyebilirsiniz. şimdilik sadece betül'ün örümcekli şalı var. umarım sizden gelecek fotoğraflarla zengin bir bölüm olur. elişlerinizin fotoğraflarını saadetkasapoglu@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.
aslı'da blogunda bana link vermiş. teşekkür ederek ben de ona bir link veriyorum. gelen maillerde hep türkçe elişi siteleri soruluyor. bu blogta linklerime eklediğim ilk türkçe elişi blogu. türkçe elişi sitesi arıyorsanız hele de kırkyama seviyorsanız bence gezmeye değer bir blog.

0 yorum:

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks Design